top of page
Zoeken

Samenstelling Natural Sleep
Hieronder kunt u meer informatie vinden over de ingrediënten van Natural Sleep®. U kunt op de links klikken om nog veel meer uitgebreide informatie te vinden over de planten en kruiden. Mocht u meer willen weten over hoe wij deze ingrediënten samenvoegen tot ons volledig natuurlijke slaapmiddel neem dan even een kijkje op onze productieproces pagina.

Blauwe Lotus: Blauwe lotus wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn ontspannende en kalmerende effecten. Het helpt bij het verminderen van angst en stress, waardoor je gemakkelijker in slaap kunt vallen en dieper kunt slapen.

Guldenroede: Guldenroede staat bekend om zijn krampstillende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van een rustige slaap.


Smalle Weegbree: Smalle weegbree heeft licht kalmerende effecten en kan helpen bij het verminderen van nerveuze spanning, wat bijdraagt aan een meer ontspannen slaap.


Valeriaanwortel: Valeriaanwortel is een bekend kruid dat wordt gebruikt om slapeloosheid te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Het heeft een mild kalmerend effect en kan helpen bij het induceren van slaap.


Lavendel: Lavendel staat bekend om zijn aangename geur en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het bevorderen van een rustige slaap.


Kamille: Kamille heeft een lange geschiedenis als een kalmerend middel. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een ontspannen gevoel voor het slapengaan.


Munt: Munt heeft verfrissende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van spijsverteringsproblemen die slaapstoornissen kunnen veroorzaken.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page