top of page

Disclaimer

Algemeen

Natural Sleep, ingeschreven bij KVK onder Kansawha Holding te Almere onder nummer 63410451, beheert de inhoud van www.besteslaapmiddel.nl.

 

Door gebruik te maken van de informatie op deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website kan niet juridisch worden gebruikt.

Hoewel Natural Sleep streeft naar actuele en accurate informatie, kunnen we niet garanderen dat alle informatie te allen tijde actueel, correct en volledig is.

Natural Sleep is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op www.besteslaapmiddel.nl.

Wij willen u laten weten dat we op onze site geen geneeskrachtige claims kunnen maken voor kruiden en planeten vanwege de huidige EU-wetgeving. Hoewel Fytotherapie geneeskunde lang bestaat en getest is, kunnen we geen effecten noemen die door wetenschappelijk onderzoek zijn bevestigd. Het gebruik van deze geneeskrachtige planten is bijna zo oud als de mensheid.

Links

Via www.besteslaapmiddel.nl kan toegang worden geboden tot sites en bronnen van derden. Natural Sleep is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie op deze sites en/of pagina's.

Ondanks onze inspanningen om misbruik te voorkomen, is Natural Sleep niet verantwoordelijk voor informatie en/of berichten verzonden of openbaar gemaakt door gebruikers van de site.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op www.besteslaapmiddel.nl, inclusief maar niet beperkt tot materialen, foto's, namen, logo's en merken, behoren toe aan Natural Sleep, klanten of licentiegevers.

Het beschikbaar stellen van deze informatie betekent geen licentie voor verveelvoudiging en/of verspreiding ervan. Deze handelingen zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Natural Sleep of de betreffende derde, behalve in geval van wettelijk toegestane handelingen zoals het printen en downloaden van informatie voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Vragen of klachten

Vragen, klachten of opmerkingen over deze disclaimer kunt u aan ons richten via ons contact formulier hier

bottom of page