top of page
LOW fabric-texture.jpg

Veelgestelde Vragen Natural Sleep

 • Wat is NATURAL SLEEP®
  NATURAL SLEEP® is een natuurlijk slaapmiddel dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het is ontworpen om op een veilige en niet-verslavende manier te helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het bevorderen van een goede nachtrust. Het product bevat een combinatie van plantenextracten en kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun kalmerende en ontspannende eigenschappen.
 • Hoe gebruik je NATURAL SLEEP®
  Goed schudden voor gebruik 30-45 minuten voor het slapen gaan circa 1ml (20 druppels) onder de tong leggen en na 30 seconden doorslikken voor een optimale werking.
 • Werkt NATURAL SLEEP® verslavend?
  NATURAL SLEEP® werkt niet verslavend en is niet gevaarlijlk. NATURAL SLEEP® bestaat uitsluitend uit natuurlijk gedroogde kruiden.
 • Is het nodig om NATURAL SLEEP® in de koelkast te bewaren?
  NATURAL SLEEP® kan moeiteloos variërende temperaturen weerstaan, waardoor koelkastopslag overbodig is. Toch willen we graag enkele tips delen: Onze items zijn verpakt in hoogwaardig MIRON violet glas, speciaal ontworpen voor optimale bescherming van voedingssupplementen. Het vermijden van direct zonlicht wordt aanbevolen om de topkwaliteit te behouden. Je kunt gerust NATURAL SLEEP® bewaren bij normale kamertemperatuur.
 • Is het mogelijk om een grotere hoeveelheid in te nemen dan de aanbevolen portiegrootte?
  Het aanbevolen advies van 20 druppels is gebaseerd op een gemiddelde portiegrootte, maar het kan zijn dat sommige mensen iets meer of iets minder nodig hebben.
 • Wat is de houdbaarheid van jullie producten?
  De meeste producten op basis van glycerine hebben een houdbaarheidsdatum van ongeveer 3 jaar, terwijl die op basis van alcohol doorgaans een houdbaarheid hebben van ongeveer 5 jaar.
 • Wat zit er in NATURAL SLEEP®
  De samenstelling / ingrediënten van NATURAL SLEEP® zijn: Blauwe Lotus(Nymphaea caerulea) 766 mg per 1 ml(20 drops), Guldenroede(Solidago gigantea L.) 100 mg per 1ml(drops), Smalle Weegbree(Plantago lanceolata) 100 mg per 1ml(drops), Valeriaanwortel(Valeriana officinalis L.) 75 mg per 1ml(drops), Lavendel(Lavandula officinalis L.) 50 mg per 1ml(drops), Kamille(Matricaria chamomilla L.) 25 mg per 1ml(drops), Pepermunt(Mentha X piperita L.) 7 mg per 1ml(drops)
 • Kan het zijn dat de smaak soms afwijkt?
  Ja, onze gebruik van puur natuurlijke kruidenextracten kan leiden tot variaties in smaak, omdat de kruidentincturen hierin een grote rol spelen. Het is normaal dat er een lichte smaakverschil kan zijn tussen flesjes. Deze variatie heeft echter geen invloed op de effectiviteit, aangezien de actieve stoffen consistent blijven.
 • Zit er Alcohol in NATURAL SLEEP® ?
  NATURAL SLEEP® bevat 25% alcohol, als natuurlijk "oplosmiddel" voor onze kruidenextracten. Deze alcohol, afkomstig van natuurlijke graanbronnen, wordt gebruikt bij het maken van de kruidenextracten (tincturen). We begrijpen dat er vragen zijn over de alcohol in NATURAL SLEEP®. Alcohol percentages zijn op basis van het volume (liter per liter). Belangrijk om te weten is dat een dosis NATURAL SLEEP® slechts 1 ml is, een zeer kleine hoeveelheid, waarvan slechts 1/4 deel van alcohol afkomstig is.
 • Waarom gebruiken jullie alcohol in jullie extracten?
  Alcohol is een uitstekend oplosmiddel voor veel fytochemicaliën, vooral diegenen met beperkte oplosbaarheid in water. Het is tevens een voortreffelijk conserveermiddel, waardoor vloeibare kruidenextracten gedurende vele jaren hun kwaliteit kunnen behouden.
 • Zit er melatonine in NATURAL SLEEP®?
  Nee, bij NATURAL SLEEP® geven we om je hormoonbalans en slaap op een natuurlijke manier. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat slaapproblemen zelden te wijten zijn aan een tekort aan melatonine, ondanks dat dit hormoon slaap-waakritmes reguleert. Het innemen van melatonine kan zelfs problemen verergeren doordat het je natuurlijke balans kan verstoren. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om geen melatonine in NATURAL SLEEP® op te nemen. Onze unieke mix van 100% natuurlijke ingrediënten is ontworpen om je te helpen ontspannen en van een heerlijke nacht te genieten. Met NATURAL SLEEP® kun je effectief je slaap verbeteren zonder zorgen over hormonale bijwerkingen. Wij willen dat je gezond en natuurlijk van een goede nachtrust kunt genieten.
 • Hoe word Natural Sleep® gemaakt?
  Natural Sleep® maakt gebruik van een geavanceerde extractiemethode om bioactieve stoffen uit plantaardig materiaal te halen. Deze methode omvat meerdere parameters voor een efficiënte extractie: pH: Het aanpassen van de pH van het extractiemiddel (water en/of alcohol) verbetert de oplosbaarheid en vrijgave van bioactieve stoffen. Druk: Hoge druk bevordert interactie tussen plantaardig materiaal en oplosmiddel, vergroot permeabiliteit van plantencellen en verbetert diffusie van bioactieve stoffen. Temperatuur: Hogere temperatuur verhoogt extractiesnelheid en oplosbaarheid, maar moet binnen grenzen blijven om afbraak van stoffen te voorkomen. Alcohol en water: Verhouding en keuze van extractiemiddel beïnvloeden polariteit en oplosbaarheid van gewenste verbindingen. Ultrasoon geluid: Geluidsgolven creëren cavitatie die celwanden doorbreekt en afgifte van stoffen bevordert, waardoor extractie versnelt. Deze gecombineerde methode verhoogt opbrengst en zuiverheid van bioactieve stoffen in Natural Sleep®. De methode is populair in farmaceutische, voedings- en cosmetische industrie vanwege toepassingsmogelijkheden, maar zorgvuldige keuze van omstandigheden is essentieel voor kwaliteit en integriteit van stoffen.
 • Kan ik NATURAL SLEEP® innemen tijdens de zwangerschap?
  Wij raden inname tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding af. Contacteer desgewenst uw arts.
 • Kan ik NATURAL SLEEP® met andere medicijnen innemen?
  Als u andere medicijnen inneemt is het raadzaam uw dokter te raadplegen voor gebruik van NATURAL SLEEP® NATURAL SLEEP® mag u niet gebruiken bij een bekende allergie of gevoeligheid voor het geneesmiddel Nymphaea Caerulea of voor een van de andere ingrediënten. NATURAL SLEEP® mag u niet gebruiken als u een antidepressivum gebruikt uit de MAO-A-remmer groep (zoals bijvoorbeeld moclobemide, Aurorix). Ook al bestaat NATURAL SLEEP uit natuurlijke ingrediënten kunnen er altijd mogelijke interacties zijn met medicatie. Daarom is het altijd raadzaam uw dokter te raadplegen voor gebruik van NATURAL SLEEP®
 • Kan ik persoonlijk advies ontvangen bij lichamelijke, geestelijke of fysieke klachten?
  Voor betrouwbaar medisch advies is het altijd raadzaam om een gekwalificeerde gezondheidsdeskundige te raadplegen. Zij kunnen je advies op maat geven, rekening houdend met je persoonlijke situatie. Belangrijk om te benadrukken is dat we als bedrijf geen persoonlijk medisch advies verstrekken. Onze focus ligt op hoogwaardige producten en informatie, maar we zijn niet bevoegd om individueel advies te geven over specifieke zaken.
 • Kan ik in de ochtend moe zijn of overdag moe blijven van NATURAL SLEEP®?
  Nee, de werking van NATURAL SLEEP is ongeveer 6 uur waardoor je overdag er geen last van hebt. Wel kan na een periode van slaapgebrek, slapen ervoor zorgen dat de moeheid eruit komt de eerste dagen.
 • Zijn jullie supplementen veilig voor senioren?
  Wij beschouwen onze aanbevolen portiegroottes, zoals vermeld op het etiket, als veilig. De planten in onze producten hebben een hoog veiligheidsprofiel wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt. Gevoelige of oudere personen willen mogelijk de gebruikte hoeveelheid verminderen, vooral in het begin. U kunt altijd beginnen met een paar druppels meerdere keren per dag om een gevoel te krijgen voor het extract en te zien hoe u reageert.
 • Welke betaalmethoden accepteren jullie?
  Op dit moment accepteren we iDEAL, Visa, MasterCard, American Express en PayPal. Wanneer uw creditcard wordt geautoriseerd, worden de fondsen in afwachting gehouden totdat de transactie is voltooid. Zodra de bestelling wordt verzonden, wordt de betaling verwerkt.
 • Bieden jullie gratis verzending aan als ik een bepaald bedrag uitgeef?
  We bieden gratis verzending aan binnen Nederland bij bestellingen van meer dan €75 en voor internationale bestellingen vanaf €150,- . Voor volledige verzendinformatie kunt u onze Service & Contact pagina raadplegen.
 • Kan ik het product retourneren?
  Ja uiteraard is dat geen enkel probleem bij ons. Zorg ervoor dat het product ongeopend is en retourneer het binnen 14 dagen na aankoop. Meld je retourzending aan door een bericht te sturen via ons contact formulier en vermeld daarbij het bestelnummer. Retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
bottom of page