top of page
Wie zijn wij?

Hallo en welkom op onze site! Mijn naam is Samir en samen met mijn compagnon Joost hebben wij een volledig natuurlijk slaapmiddel ontwikkeld waar wij en onze omgeving al jaren gebruik van maken. Omdat dit middel goed werkt en veel van onze familie en omgeving er veel beter op slaapt, hebben wij nu besloten om ons product middels deze website te gaan verkopen.

 

Joost heeft al jarenlange ervaring met het maken van extracten en tincturen en levert al jaren producten aan verschillende merken.

 

De fascinatie voor slaap is begonnen uit eigen ervaring; beide onze partners hadden al jaren een slaapstoornis. En slaapmedicatie bleek vooral meer bijwerkingen te hebben dan voordelen.

 

Na het krijgen van kinderen en de nachten gevuld waren met onregelmatig slapen, merkten we zelf hoe belangrijk goed slapen was en hoeveel invloed dit op je dagelijkse leven heeft.

 

Met weinig slaap zit je gewoon niet lekker in je vel, weinig concentratie en ben je veel sneller prikkelbaar. Een nooit gehad slaapprobleem kreeg grote invloed op ons leven.

 

Ondanks meerdere bezoeken aan een arts kwam er geen verbetering. Uiteindelijk ontdekten we een veel gebruikt slaapmiddel dat wél werkte, maar helaas verslavend was en ook weer veel bijwerkingen had. Dit kwam vooral door een synthetisch stofje genaamd: Doxylamine. Dit stofje zorgt voor hartkloppingen en slaperigheid gedurende de dag, maar ook duizeligheid, hoofdpijn, maagklachten, wazig zien, en in de ochtend een droge mond en keel komen veel voor.

 

In ons onderzoek naar een natuurlijk middel kwamen we erachter dat er eigenlijk geen natuurlijke middelen beschikbaar waren die ook echt goed werkten.

 

Vanuit dat oogpunt zijn wij planten- en kruidenextracten gaan gebruiken in verschillende doseringen en combinaties, onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken, om te kijken wat de beste combinatie en werking was. Sommige hielpen snel in slaap te vallen, andere om meer door te slapen en bij de meeste werden we zelfs bij een korte nacht uitgerust wakker. Hierop zijn we doorgegaan met ontwikkelen en zijn we na een jaar zelf testen en proberen op een juiste combinatie gekomen die ervoor zorgt dat je beter inslaapt, beter doorslaapt en zelfs na 6 tot 8 weken ervoor zorgt dat je op een natuurlijke manier beter in slaap komt en de kwaliteit bij zelfs korte slaap veel beter was.

 

Effects of valerian extract on the sleep-wake cycle in sleep-disturbed rats - PubMed (nih.gov)

 

Investigation effect of oral chamomilla on sleep quality in elderly people in Isfahan: A randomized control trial - PMC (nih.gov)

Efficacy of inhaled Lavandula angustifolia Mill. Essential oil on sleep quality, quality of life and metabolic control in patients with diabetes mellitus type II and insomnia - PubMed (nih.gov)

 

Na maandenlang goede ervaringen te hebben gehad, en dat zonder vervelende bijwerkingen of afhankelijkheid van het product, hebben we besloten om dit aan vrienden en familie te geven. Ook daar kregen we dezelfde positieve feedback. Op dit moment wordt Natural Sleep (onder eigen merk van webshops) al een tijdje verkocht, ook daar met dezelfde positieve reacties van vele klanten.

 

Dit heeft ertoe geleid om het product zelf van een mooi merk, logo en design te voorzien en eveneens via onze eigen website te verkopen.

 

Hopelijk mogen wij u ook snel verwelkomen als klant van ons en gebruiker van Natural Sleep Slaaptinctuur!

bottom of page